Sponsor

Vi är Sveriges första och enda podcast med ett fokus på kontorsmateriel och vi har nu kommit till en punkt där vi känner oss trygga att ta emot sponsorer.


Vi är inte en jättestor podd men vi har en trogen och hängiven lyssnarskara som genererar över 1.000 nedladdningar varje månad.
Håller ditt företag på med analoga skrivinstrument, papper, pennor eller andra tjänster relaterade till kontorsmaterial? Eller har ni en bra produkt som ni skulle vilja sprida till våra lyssnare?


Vi kan i nuläget erbjuda följande möjligheter för sponsring:

Omnämnande i podden

Vi gör ett cirka 5 minuter långt segment där vi pratar om företaget och/eller den produkt tjänst ni vill marknadsföra. Ni kommer även att nämnas i show notes och därigenom synas på hemsidan i samband med avsnittet.


Introduktionspris: 499kr/avsnitt


Banner på hemsidan

En bild högst upp på hemsidan i sidofältet (300x300px). Vi skriver även en kort bloggpost i början på veckan där vi beskriver företaget, produkt eller tjänst. På slutet av veckan skriver vi ytterligare en bloggpost där vi tackar för att ni varit sponsor.


Introduktionspris: 499kr/vecka


Recensionsexemplar

Har ni en penna, papper, anteckningsbok, häftapparat, pennfodral eller annat kontorsmaterial ni vill ha vår åsikt om? Då tar vi gärna emot recensionsexemplar.

Vi garanterar inte att alla produkter blir recenserade och lämnar ingen tidsram. Vi vill ha tid för en rättvis bedömning och förbehåller oss rätten att utrycka våra åsikter även konstruktiv kritik vid en eventuell recension.


Om du är intresserad så kontakta oss via Frågelådan.

Vi tror på öppenhet och ärlighet gentemot våra lyssnare och kommer därför bara att acceptera sponsorer som är i linje med innehållet i podden och våra privata värderingar.