Sponsor

Vi är Sveriges första och enda podcast med ett fokus på kontorsmateriel och vi har nu kommit till en punkt där vi känner oss trygga att ta emot sponsorer.


Vi är inte en jättestor podd men vi har en trogen och hängiven lyssnarskara som genererar över 1.000 nedladdningar varje månad.
Håller ditt företag på med analoga skrivinstrument, papper, pennor eller andra tjänster relaterade till kontorsmaterial? Eller har ni en bra produkt som ni skulle vilja sprida till våra lyssnare?


Vi kan i nuläget erbjuda följande två möjligheter för sponsring:

Omnämnande i podden

Vi gör ett cirka 5 minuter långt segment där vi pratar om företaget och/eller den produkt tjänst ni vill marknadsföra. Ni kommer även att nämnas i show notes och därigenom synas på hemsidan i samband med avsnittet.


Introduktionspris: 500kr/avsnitt


Banner på hemsidan

En bild högst upp på hemsidan i sidofältet (300x300px). Vi skriver även en kort bloggpost i början på veckan där vi beskriver företaget, produkt eller tjänst. På slutet av veckan skriver vi ytterligare en bloggpost där vi tackar för att ni varit sponsor.


Introduktionspris: 500kr/vecka


Om du är intresserad så kontakta oss via Frågelådan.

Vi tror på öppenhet och ärlighet gentemot våra lyssnare och kommer därför bara att acceptera sponsorer som är i linje med innehållet i podden och våra privata värderingar.