Inköp Julen 2017 del 1

Under jul ledigheten gjorde jag en del beställningar på både bläck och pennor. Och i början av året började de rulla in i brevlådan.

Bläck

Jag kollade runt på Pure Pens och valde ut ett gäng snygga bläcker som jag ville prova. Anledningen till att ut valde Pure Pens var att de erbjuder små prover på 2,5 ml av de flesta bläck de säljer. I efterhand insåg jag att 20 olika bläck kanske är lite mycket. Men nu har jag att göra ett tag.

Anteckningsböcker

Ni som lyssnar på podden vet att jag använder mig av Bullet Journal och i år tänkte jag prova en ny uppsättning böcker. För mina dagliga anteckningar och att-göra-listor, kort sagt till min bujo kommer jag att använda en Baron Fig Confidant Pocket. Tidigare sammanfattade jag dagen i samma bok men nu tänkte jag prova att ha det i en egen bok. Till detta ändamål valde jag en Dingbats* Notebook i A5+ i orange. Den är lite större än en vanlig A5 och har ett miljövänligt 100 gsm papper och ett omslag i PU-läder (vegan).

Pennor

Har beställde jag 6 olika billiga pennor från eBay för att testa. Några hade jag läst gott om och ville testa medans andra var rena chansningar. I nuläget har bara två kommit fram. De två som jag har i min ägo år en Jinhao x750 och en Wing Sung 3007.

Jag pratar om det här i avsnitt 006 av Penna möter papper. Återkommer med ett nytt inlägg när resterande pennor har anlänt.

One Reply to “Inköp Julen 2017 del 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s